Netikras zuikis su grybais

Netikras zuikis su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Kalendra, malta, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Krapai
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, 150 gramų
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus česnakus išspausti.
Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Audra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2022-02-10 05:45
Nesąmonė,zuikis turėtų būti maltos mėsos ir gerai išmušamas ir tada dedasi grybai...
Renata
2011-12-02 13:57
pritariu manau bus sausas ir kietokas, nebent mesa labai gerai ismusti, bet tada tikrai bus sausas, arba galima kepti folijoje, sultys neisbegtu
zenonas
2011-12-02 13:32
skaniai atrodo, tačiau jis bus labai sausas
skaiste
2011-12-02 13:27
kiek zinau netikras zuikis yra daromas is farso, o ne mesos gabalo suvinioto. cia jau viniotinis gaunasi, o ne zuikis.