Netikras zuikis su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Kalendra, malta, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krapai
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, 150 gramų
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus česnakus išspausti.
Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-02 13:57
pritariu manau bus sausas ir kietokas, nebent mesa labai gerai ismusti, bet tada tikrai bus sausas, arba galima kepti folijoje, sultys neisbegtu 

2011-12-02 13:32
skaniai atrodo, tačiau jis bus labai sausas
2011-12-02 13:27
kiek zinau netikras zuikis yra daromas is farso, o ne mesos gabalo suvinioto. cia jau viniotinis gaunasi, o ne zuikis. 

2022-02-10 05:45