Netikras Zuikis kitaip


- Česnakai, 4
- Morkos, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Aliejus
- Prieskoniai, druska, pipirai, mėsos
1. Dideliame inde sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame pagal skonį prieskonius ir viską gerai išmaišome.
2. Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.
3. Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.
4. Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.
5. Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.
6. Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.
Skanaus!
P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dedama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.