Netikras šimtalapis (greito paruošimo)

Netikras šimtalapis (greito paruošimo)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, šaldyta bemielė, 2 pakeliai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Sviestas, 300 gramų
  • Razinos, 3 saujos
  • Aguonos, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Tešlą atšildyti. Cukrų sumaišyti su aguonomis. Razinas išplauti ir padžiauti. Sviestą išlydyti. Kiekvieną tešlos lakštą plonai iškočioti, gausiai sutepti išlydytų sviestų, apibarstyti (gausiai) aguonų-cukraus masę, pabarstyti razinomis. Netikro šimtalapio vyniotinis vyniojamas iš 2-3 (kaip aukščiau išvardinta) paruoštų lakštų. Negailėkite sviesto, nes bus sausas. Vyniotinius sudedame į kepimui skirtą formą ir kepame iš anksto iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrus. Patikėkit, kas nežino tikrojo šimtalapio recepto neatskirs skonio.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vida
2019-12-23 16:50
Tikrai bandykite kepti kai pirma kart kepiau ir as buvau isigandus kad isplauke sviestas tik neskubekite is skardos isimti tegul tas sviestukas susigeria i tesla as kepu kiekvienu metu kaledom ir stengiuosi kept pries kelias dienas nes pastovejes ir prisisotines sviesto ydealus tinginiu pyragas
nijole
2019-04-05 13:54
gal kas jau bandete nes nesinori po bandimo ismesti , kad sviesto tiek daug tai riebus kazkaip turetu dautis
Algina
2019-04-02 13:44
Kodel sviestas isbego plaukia
Jūratė
2019-03-30 04:58
Tik tešlą reikia įpač plonai iškočioti tada skonis superinis...Iki laikraščio plonumo.
Ona
2019-03-29 04:47
Tikra tiesa kas nezino nestskirs , o kas zino - nevalgys