Netikras šimtalapis (greito paruošimo)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tešla, šaldyta bemielė, 2 pakeliai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Sviestas, 300 gramų
- Razinos, 3 saujos
- Aguonos, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Tešlą atšildyti. Cukrų sumaišyti su aguonomis. Razinas išplauti ir padžiauti. Sviestą išlydyti. Kiekvieną tešlos lakštą plonai iškočioti, gausiai sutepti išlydytų sviestų, apibarstyti (gausiai) aguonų-cukraus masę, pabarstyti razinomis. Netikro šimtalapio vyniotinis vyniojamas iš 2-3 (kaip aukščiau išvardinta) paruoštų lakštų. Negailėkite sviesto, nes bus sausas. Vyniotinius sudedame į kepimui skirtą formą ir kepame iš anksto iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrus. Patikėkit, kas nežino tikrojo šimtalapio recepto neatskirs skonio.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-12-23 16:50
Tikrai bandykite kepti kai pirma kart kepiau ir as buvau isigandus kad isplauke sviestas tik neskubekite is skardos isimti tegul tas sviestukas susigeria i tesla as kepu kiekvienu metu kaledom ir stengiuosi kept pries kelias dienas nes pastovejes ir prisisotines sviesto ydealus tinginiu pyragas
2019-04-05 13:54
gal kas jau bandete nes nesinori po bandimo ismesti , kad sviesto tiek daug tai riebus kazkaip turetu dautis
2019-04-02 13:44
Kodel sviestas isbego plaukia
2019-03-30 04:58
Tik tešlą reikia įpač plonai iškočioti tada skonis superinis...Iki laikraščio plonumo.
2022-02-13 18:46