Netikras pauksčių pienas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 300 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
- Apelsinų sultys, 300 mililitrų
- Citrinos rūgštis
- Grietinė, 500 gramų
- Želatina, su kaupu, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinti sultyse išbrinkintą želatiną. Išplakti baltymus su didžiąja dalimi cukraus, parūgštinti pagal skonį. Išplakti grietinę su likusiais keliais šaukštais cukraus. Toliau plakant grietinę ilgai ir nuobodžiai plona srovele pilti jau atvėsusią želatiną. Įmaišyti baltymus. Tik jau neplakti. Supilti į formą. Palaikyti šaldytuve. Papuošimui labai tinka tarkuotas šokoladas, galima ištirpinus juo apipilti
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-16 12:20
laaabai geras receptukas,
,taip sakau,nes pati bandziau 


2009-10-14 14:49
Amerikoj šitas populiarus receptas
Siūlau išbandyt 


2011-08-12 19:47