Netikras pauksčių pienas

Netikras pauksčių pienas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 3 vienetai
  • Apelsinų sultys, 300 mililitrų
  • Citrinos rūgštis
  • Grietinė, 500 gramų
  • Želatina, su kaupu, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti sultyse išbrinkintą želatiną. Išplakti baltymus su didžiąja dalimi cukraus, parūgštinti pagal skonį. Išplakti grietinę su likusiais keliais šaukštais cukraus. Toliau plakant grietinę ilgai ir nuobodžiai plona srovele pilti jau atvėsusią želatiną. Įmaišyti baltymus. Tik jau neplakti. Supilti į formą. Palaikyti šaldytuve. Papuošimui labai tinka tarkuotas šokoladas, galima ištirpinus juo apipilti

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justė
2011-08-12 19:47
Dariau viską tiksliai pagal receptą, bet vis tiek masė nesustingo. Žodžiu, produktų gadinimas.
julija
2010-08-16 12:20
laaabai geras receptukas, ,taip sakau,nes pati bandziau
Sexy *
2009-10-14 14:49
Amerikoj šitas populiarus receptas Siūlau išbandyt