Nesaldūs keksiukai iš baltos duonos

Nesaldūs keksiukai  iš baltos duonos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Duona, (balta) , 6 riekės
  • Žiediniai kopūstai, (virti, šaldyti) , 1 žiupsnelis
  • Morkos, (virta, šaldyta) , 1 žiupsnelis
  • Žirniai, (konservuoti) , 1 žiupsnelis
  • Sūris, (tarkuotas), 1 saujelė
  • Dešra, (daktariška arba saliamis ar kitokia) , 1 sauja
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjauti baltos duonos riekelių plutelę. Iš riekelių su apvaliu puodeliu ar stikline išspausti apskritimą. Riekeles iškočioti ir jomis iškloti keksiukų formeles.

  2. Pasigainti įdarą iš smulkiai supjaustytos dešrytės, kalafiorų, morkų gabaliukų ir žirnelių. Įdėti prieskonių, druskos, pipirų, majonezo ir pomidorų padažo. Išmaišyti. Šį įdarą sudėti į baltos duonos paklotėliu išklotas keksiukų formeles. Užbarstyti sūriu.

  3. Kepti iki 180°C tempeatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: silvijuma
» Rašyti komentarą