Nekeptas varškės tortas

Nekeptas varškės tortas
skanaus!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, (9 %), 500 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 250 gramų
  • Sausainiai, 400 gramų
  • Razinos, 200 gramų
  • Riešutai, 50 gramų
  • Uogienė, (braškių ar mėlynių)
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinti. Razinas nuplikyti ir nusausinti. Šaldytas uogas atlaidinti ir susmulkinti.

  2. Varškę, sviestą, cukrų ir trynius išsukti iki purios masės, produktus dėti palaipsniui, sviestą galima truputį pašildyti.

  3. Į šią masę dėti razinas ir šaldytas braškes, sausainius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į formą. Sulyginti ir talpinti į šaldytuvą keletui valandų ar per naktį.

  4. Jeigu buvo sudėta į torto formą su lankeliais, tai juos nuimti, šonus galima apibarstyti trupintais sausainiais, viršų puošti braškėmis, smulkintais riešutais.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą