Nekeptas varškės tortas

skanaus!
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, (9 %), 500 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Cukrus, 250 gramų
- Sausainiai, 400 gramų
- Razinos, 200 gramų
- Riešutai, 50 gramų
- Uogienė, (braškių ar mėlynių)
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sausainius sutrupinti. Razinas nuplikyti ir nusausinti. Šaldytas uogas atlaidinti ir susmulkinti.
Varškę, sviestą, cukrų ir trynius išsukti iki purios masės, produktus dėti palaipsniui, sviestą galima truputį pašildyti.
Į šią masę dėti razinas ir šaldytas braškes, sausainius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į formą. Sulyginti ir talpinti į šaldytuvą keletui valandų ar per naktį.
Jeigu buvo sudėta į torto formą su lankeliais, tai juos nuimti, šonus galima apibarstyti trupintais sausainiais, viršų puošti braškėmis, smulkintais riešutais.
» Rašyti komentarą