Nekeptas pyragas su riešutine chalva

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
- Sausainiai, 300 gramų
- Grietinė, 300 gramų
- Chalva, riešutinė, 180 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sutrupiname, chalvą sutarkuojame (jeigu bus labai šviežia, tai ir šakute eis sutrinti). Viską labai gerai išmaišome su grietine. Indą, į kurį dėsime pyragą, išklojame maistine plėvele. Visą masę sudedame į formą, pabarstome aguonomis, užklojame taip pat plėvele ir šiek tiek delnais paspaudžiame, kad gerai sukibtų ir būtų tinkama forma, ir padedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-04 20:54
Ryt bandysiu pasidaryt. Skaniai atrodo.
Tikiuosi kad netrupės arba nebus per skystas.
D


2010-11-05 19:40
Ideja gera,bet mano seimai nelabai patiko 

2010-11-05 16:08
Gera ideja su chalva! Ir joks cia Tinginys- juk ir grietine cia, ir chalva...
bet gaminimo principas toks pat.

2010-09-02 12:37
Tai kad cia tinginys.
2013-08-27 09:28