Nekeptas obuolių tortukas

Nekeptas obuolių tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Obuoliai, 6 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 200 gramų
  • Obuolių sultys, 0.75 litro
  • Grietinėlė, plakamoji 35 proc. riebumo, 400 gramų
  • Varškė, varškės sūreliai, neglaistyti, 300 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 10 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakeliuose, 1 vienetas
  • Pudingas, vanilinis, pakeliuose, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Pudingą išmaišyti su pusę stiklinės sulčių. Likusias sultis užvirinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti obuolius, dar kartą užvirinti, supilti pudingo tyrę ir trumpai pavirti ant silpnos ugnies. Perpilti į formą ir dėti į šaldytuvą atvėsti. Želatiną išbrinkinti šiltame vandenyje. Pakaitinti, kad išsileistų ir atvėsinti. Grietinėlę išplakti, atsargiai išmaišyti su varškės sūreliais ir želatina. Džiūvesėlius pakepinti svieste ir atvėsinti. Į formą sluoksniais dėti pakepintus džiūvesėlius, obuolius ir varškę. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošti kepintais džiūvesėlių trupiniais. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ayu
2021-03-30 18:14
Nei šis, nei tas. Pudingo sluoksnys gavosi skystas, tad negelbėjo nei džiuvėsėliai, nei varškė. Skonis visai nieko, bet tikrai ateity nebegaminsiu.