Nekeptas obuolių tortukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Obuoliai, 6 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 200 gramų
- Obuolių sultys, 0.75 litro
- Grietinėlė, plakamoji 35 proc. riebumo, 400 gramų
- Varškė, varškės sūreliai, neglaistyti, 300 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, pakeliuose, 1 vienetas
- Pudingas, vanilinis, pakeliuose, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Pudingą išmaišyti su pusę stiklinės sulčių. Likusias sultis užvirinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėti obuolius, dar kartą užvirinti, supilti pudingo tyrę ir trumpai pavirti ant silpnos ugnies. Perpilti į formą ir dėti į šaldytuvą atvėsti. Želatiną išbrinkinti šiltame vandenyje. Pakaitinti, kad išsileistų ir atvėsinti. Grietinėlę išplakti, atsargiai išmaišyti su varškės sūreliais ir želatina. Džiūvesėlius pakepinti svieste ir atvėsinti. Į formą sluoksniais dėti pakepintus džiūvesėlius, obuolius ir varškę. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošti kepintais džiūvesėlių trupiniais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-30 18:14