Nekeptas obuolių ir varškės pyragas

Bendras vaizdas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sausainiai, 200 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Obuoliai, 6 vienetai
- Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sausainius smulkiai sutrupinti ir sumaišyti su 50-100 gr tirpinto sviesto. Išmaišyti ir dėti į formą su nuimamu dugnu. Gerai paspausti, išlyginti.
Obuolius nulupti, pjaustyti smulkiomis skiltelėmis. Keptuvėje ištirpinti apie 50 gr sviesto, dėti obuolius, pakepinti, pridėti 3-4 valg. š. cukraus ir 1 valg. š cinamono (galima dėti smulkios kakavos). Maišant kepti, kol suminkštėja. Truputį ataušinti ir kloti ant sausainių, užlyginti.
Grietinėlę gerai išmaišyti su 3-4 valg. š. cukraus ir 1 arb. š. vanilinio cukraus, pridėti varškę, pamažu pamaišyti ir kloti ant obuolių sluoksnio, užlyginti. Puošti tarkuotu šokoladu, uogomis. Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-22 10:20