Nekeptas ir greitas obuolių pyragaitis

Nekeptas ir greitas obuolių pyragaitis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Sausainiai, 160 gramų
  • Cukraus pudra, 100 gramų
  • Sviestas, 80 gramų
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.

  2. Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.

  3. Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...

  4. Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...

  5. Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Odeta
» Rašyti komentarą