Natūralus kiaulienos muštinis (karbonadas)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku).
Siauresniame gale mėsą įpjauname taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos.
Mėsą truputį pamušame, apibarstome pipirais, druska, pavilgome išplaktame kiaušinyje ir pavoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
Iškepę karbonadai patiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu.
Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai arba kopūstai bei tarkuoti krienai.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-20 11:54

2009-11-10 14:28
Skanu



2009-11-07 20:14
Paprasta ir skanu 

2009-08-16 18:17
gi waiduzas virtuves shefas
oku:


2011-06-25 16:48