Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Napoleono lakštai, 3 vienetai
- Varškė, 500 gramų
- Kondensuotas pienas, 1 skardinė
- Pienas, 200 mililitrų
- Uogienė, (spanguolių) , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-11 22:18
Kas tie napoleono lakstai?
2014-11-10 19:48