Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė

Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Napoleono lakštai, 3 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Uogienė, (spanguolių) , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2014-11-10 19:48
lakstai skyrti napoleono tortui, parduodami jau gatavi. Bet galit ir pati iskepti is kapotos ar sluoksniuotos teslos
klaustukas
2014-10-11 22:18
Kas tie napoleono lakstai?