Napoleonas su lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai, smulkinti
- Lašiša, rūkyta, 350 gramų
- Majonezas, pvz., Helmans, 300 mililitrų
- Ikrai, raudoni ir juodi, 80 gramų
- Lydytas sūris, pvz., Prezident, 100 gramų
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 3 saujos
Gaminimo instrukcija:
Dar reikalingi bus Napoleono torto lakštai.
Napoleono torto lakštą gausiai aptepti majonezu, dėti susmulkintą rūkytą lašišą, barstyti susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus.
Tuomet ant viršaus dedamas kitas Napoleono torto lakštas ir vėl viskas dėliojama kaip pirmam lakštui.
Sutepus visus lakštus, tortą reikia lengvai paslėgti ir palikti per naktį pastovėti, kad pertepimas susigertų į lakštus.
Viršus tepamas Prezident tepamo sūrio ir majonezo mišiniu.
Puošiamas ikrais ir žalumynais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-05 09:23
Labai skanus gavosi.Dariau jau 3 kartus
2015-12-21 11:57
paprasta ir skanu
2011-04-02 08:19
Tikrai geras,galima vietoj lasisos deti paukstiena su morkomis,taip pat labai skanu.10balu 

2011-04-01 13:50
reiks velykom padaryt



2019-12-17 19:24