Napoleonas su avietėmis

Napoleonas su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Napoleono lakštai, 5 vienetai
  • Sviestas, 300 gramų
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Kiaušiniai, (tryniai), 6 vienetai
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Uogienė, aviečių, 500 gramų
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame kremą. Viename puode išlydomse sviestą ir suberiame miltus. Maišant miltus paverdame, kol dings jų kvapas.

  2. Kitame puode šildome pieną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame į miltų masę ir maišome. Paliekame atvėsti.

  3. Kremui atvėsus, šmaišyti kiaušinio trynius.

  4. Lakštus pertepti pagamintu kremu bei sluoksniuojant kas antrą sluoksnį sutepti aviečių uogiene, pagardinta citrinos sultimis.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zivile
2016-01-09 13:27
Paveiksliukas gražus bet torto receptas nevisiškai suprantamas...nes kremas daromas netaip
Kristina
2015-09-03 14:37
Labai neissamus receptas. O kaip lakstus kepti? AR tikrai kremas Su zaliais kiausiniu tryniais???