Napoleonas su avietėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Napoleono lakštai, 5 vienetai
- Sviestas, 300 gramų
- Miltai, 1 stiklinė
- Cukrus, 2 stiklinės
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Kiaušiniai, (tryniai), 6 vienetai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Uogienė, aviečių, 500 gramų
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Ruošiame kremą. Viename puode išlydomse sviestą ir suberiame miltus. Maišant miltus paverdame, kol dings jų kvapas.
Kitame puode šildome pieną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame į miltų masę ir maišome. Paliekame atvėsti.
Kremui atvėsus, šmaišyti kiaušinio trynius.
Lakštus pertepti pagamintu kremu bei sluoksniuojant kas antrą sluoksnį sutepti aviečių uogiene, pagardinta citrinos sultimis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-03 14:37
Labai neissamus receptas. O kaip lakstus kepti? AR tikrai kremas Su zaliais kiausiniu tryniais???
2016-01-09 13:27