Naminis vyniotinis su juodųjų serbentų uogiene

Naminis vyniotinis su juodųjų serbentų uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 180 gramų
  • Krakmolas, 75 gramai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 60 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Uogienė, juodųjų serbentų, 350 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lilija
2016-03-06 10:51
Jokiu budu nedekit jokiu kelimo milteliu,kiausiniai produktas kuris pats iskelia biskvita,taip gaunasi pernelyg storas,gal del to ir sunkiai suvynioti.Kepu ji daugybe metu.
gitana
2014-11-09 21:52
Skanu
jojo
2013-03-24 20:18
kokio storio turetu but biskvitas
monika
2013-02-09 23:24
kepiau siandien, man ir sutrukinejo, gal per ilgai kepiau, vis kaskart gaunasi skirtingai, gal butu galima pamegint sulaistyt su kokiu sirupu praskiestu. bet siaip skanu labai, aciu uz recepta!!!
Lina
2013-02-09 20:03
Lukrecija galbut perkepet nes taip buna kai perkepa nesilanksto jis