Naminis vyniotinis su juodųjų serbentų uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 180 gramų
- Krakmolas, 75 gramai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė, juodųjų serbentų, 350 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-09 21:52
Skanu
2013-03-24 20:18
kokio storio turetu but biskvitas
2013-02-09 23:24
kepiau siandien, man ir sutrukinejo, gal per ilgai kepiau, vis kaskart gaunasi skirtingai, gal butu galima pamegint sulaistyt su kokiu sirupu praskiestu. bet siaip skanu labai, aciu uz recepta!!!




2013-02-09 20:03
Lukrecija galbut perkepet nes taip buna kai perkepa nesilanksto jis
2016-03-06 10:51