Naminis vyniotinis

Naminis vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, 1 kilogramas
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Plonai išpjaustome kumpi, išmušame mėsą. Ant celofano barstome prieskonius (nepadauginkit, druska nesveika), smulkiai pjaustytą česnaką, ir dedame išmuštą mėsytę. Ant viršaus dedame paruošta faršą ir pagal norą ar morkas ar žirnelius. Šiuo atveju į vyniotinį dėjau kiaušinį (išplakti ir iškepti kaip blyną, išdėlioti ant mėsytės) tada viską susukame ir surišame, kad neiširtu. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 2h. Kai iškeps paslėgti. Nepamažinkite svorio, gražiau pjaustysis.

Receptą atsiuntė: Vita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ana
2011-04-19 12:31
ana
2011-04-19 12:31
normaliai man patinka irn savarankiska
ana
2011-04-19 12:29
atrodo normaliai bet as jau 10 mt tai darau
Natalja
2010-03-30 14:46
Sveiki.
Roony, panašu, kad taip ir yra.
Bet pati naudoju paprastą celofaną kaip pagalbinę priemonę, kad lengviau būtų susukti vyniuotinius, o tik paskui dedu į kepimo maišelį ar foliją.
Roony
2010-03-30 14:16
manau, kad ne pagalbine priemone, o kepimo maiselis, nes jei ir slegsit ir nebus, kas sulaikytu ir palaikytu forma, tai viskas isbyres, manau... mes tai kai virdavom, tai i marle ivyniodavom ir tada slegdavom. Tai cia turbut butinas tas "celofanas", o kai paslegiamas, tada nuimamas.