Naminis šokoladas arba pyragėlis

Naminis šokoladas arba pyragėlis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kakava
  • Kvietiniai miltai
  • Pienas
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Tadas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
inna
2011-12-27 13:37
manau jis yra lb skanus
VYTAUTAS
2011-11-03 14:27
sveiki cia vytautas taigi as esu sugalvijas nauja sokolado recepta bet as jums jo neisduosiu ir buvau padares ir visiems buvo labai gardu ir as vel darisiu ta pati resepta eigu noresite mano naujojo sokolado israsto skonio tai galesite paragauti laukiu jusu atsakimo i mano elpasta [email protected] sekmes
Ingrid
2011-06-17 15:26
man tie miltai kažkaip ne į temą....
Kristina
2011-05-20 18:21
O kokiokarscio orkaitej turetume laikyt 10 min...?
(anonimas)
2011-05-11 18:49
as kazka ne taip dariau, bet nelabai man gavos perkepiau...