Naminis šokoladas arba pyragėlis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kakava
- Kvietiniai miltai
- Pienas
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-03 14:27
sveiki cia vytautas taigi as esu sugalvijas nauja sokolado recepta bet as jums jo neisduosiu ir buvau padares ir visiems buvo labai gardu ir as vel darisiu ta pati resepta eigu noresite mano naujojo sokolado israsto skonio tai galesite paragauti laukiu jusu atsakimo i mano elpasta [email protected] sekmes 

2011-06-17 15:26
man tie miltai kažkaip ne į temą.... 

2011-05-20 18:21
O kokiokarscio orkaitej turetume laikyt 10 min...? 

2011-05-11 18:49
as kazka ne taip dariau, bet nelabai man gavos
perkepiau...

2011-12-27 13:37