Naminis majonezas

Naminis majonezas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Elektriniu plaktuvu išplakti kiaušinių trynius su garstyčiomis, druska ir cukrumi. Nenustojant plakti, po truputį, supilti aliejų. Tada supilkite citrinos sultis ir vėl gerai išplakite.

Jei masė gaunasi per tirša, galite įmaišyti šalto virinto vandens.

Receptą atsiuntė: Migle
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Grazina
2015-07-19 09:57
o tai cia neparasyta kokiu garstyciu? ar milteliu pavidalu ar jau padarytu parduotuviniu indeliuose?
pienas?..
2015-03-02 15:11
Na jau, žmonės, pienas su garstyčiom, aliejum... Vien paskaičius pilvą susuka. Jei bijočiau cholesterolio, verčiau naudočiau paprastą alyvuogių aliejų, negu tokius marmalus daryti
zenonas
2014-10-23 17:40
pirmą kartą sužinojau,kad maistui gaminti galima naudoti jūros druską.
Violeta
2014-07-09 15:08
As irgi naudoju vien tik pieno apie 50 ml.vietoj kiausiniu,nes jie turi cholesterolio,o alyvuogiu aliejaus galima tik nedaug,kad nebutu kartu