Naminis lavašas

Naminis lavašas
Iškepiau.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, 5 gramai
  • Vanduo, 400 mililitrų
  • Miltai
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vytinta dešra, 200 gramų
  • Porai, 1 vienetas
  • Lydytas sūris, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš mielių, cukraus, vandens, sviesto, kiaušinio ir miltų (tiek, kad būtų tešla minkoma) maišau tešlą.
    Palieku 1 valandai, kad pakiltų ir kočioju lavašo blynukus.
    Kepu sausoje keptuvėje, trumpai.

  2. Ant lavašo tepu sūrį, barstau smulkintą dešrą ir porus.
    Susuku, pjaunu ir ragauju :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą