Naminis kiaulienos guliašas

Naminis kiaulienos guliašas
SKANAUS!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 0.5 kilogramo
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Prieskoniai, mėsai , 1 žiupsnelis
  • Miltai, + šiek tiek apvoliojimui, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą pjaustyti norimo dydžio gabaliukais, pabarstyti prieskoniais ir palikti keletai valandų.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pavoliojus truputį į miltus apkepti iki rudumo mėsytės gabaliukus.

  3. Į puodą dėti smulkintų morkų, svogūno, prieskonių, pavirti ir sudėti keptus mėsos gabaliukus. Troškinti 35-40 min.

  4. Iš pieno, miltų, grietinės ir sviesto paruošti padažą, su pilti į puodą ir dar 5 min. patroškinti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
As
2017-01-20 13:49
Neradau sarase grietinės ir nesupratau ka su pienu daryti
vitalis
2016-04-28 17:13
Nu cia neguliasas juokinga rauginti kopustai?viska sumaisyk ir gausis tusanas
Gamintoja
2016-03-22 07:55
Man tai visai skaniai gavosi.
čia
2015-03-02 00:24
ne guliašas, o mėsa su sviesto-grietinės padažu, neklaidinkit žmonių