Naminiai žagarėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 litro
- Grietinė, 500 gramų
- Vanilinis cukrus, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Visus produktus: kiaušinius, grietinę, miltus, cukrų ir vanilinį cukrų išminkyti dideliame dubenyje, ant stalo papilti miltų ir atgnybus gabalą tešlos iškočioti.
Supjaustyti norimo dydžio rombeliais, per rombo vidurį įpjauti ir susukti žagarėlį.
Žagarėlius dėti į įkaitusį aliejų ir virti kelias minutes.
Išvirusius galima pabarstyti cukraus pudra (nors nebūtinai, nes saldumo užtenka).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-07-21 12:34
Isbandysiu jūsų recepta
2020-12-24 15:39
Gavosi labai skanus
2020-04-24 19:20
Kepimo miltelius pamirsot sitam recepte, todel dauguma ir skundziasi, kad kieti
2020-03-24 11:43
Labai skanus zagareliai
2021-12-23 08:49