Naminiai šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite panašiais į kubelius gabalėliais. Nepjaustykite per dideliais - ilgai gali kepti arba paviršius apdegs, o vidus neiškeps. Citrinas perpjaukite per pusę ir išspauskite jas ant paruoštos šašlykų mėsos. Taip pat užberkite druską, pipirus. Svogūnus galite supjaustyti kuo smulkiau arba sumalti su mėsmale. Svogūnus sudėkite ant mėsos ir tada viską gerai išmaišykite. Kuo labiau išspaudysite kiekvieną šašlyko gabalėlį - tuo geriau pasijus tikrasis šašlyko skonis. Paruoštus šašlykus sudėkite į indą ir suspauskite taip, kad juos šiek tiek apsemtų skystis. Indą uždenkite ir palikite šiltai - geriausiai dviems valandoms.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-08-02 10:52
Pigu skanu ir greita
Neduokit daug kaitros/ nes pieno produktas greit apadega tikrai SKANU

2021-08-02 10:54