Naminiai ravioli su trijų sūrių įdaru

Naminiai ravioli su trijų sūrių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, džiovintos, smulkintos, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Vanduo, 10 valgomųjų šaukštų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 1 stiklinė
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mocarela sūris, trintas, 1 stiklinė
  • Sūris, Ricotta, trintas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Supilti ant stalo miltus, sumaišyti juos su 1 šaukšteliu druskos ir centre padaryti duobutę.
Į duobutę supilti aliejų, įmušti 2 kiaušinius, šakute sumaišyti aliejų bei kiaušinius ir tuomet įmaišyti miltus.
Tuomet supilti vandenį ir išminkyti vientisą kietą tešlą.
Gautą tešlą apibarstyti miltais, suvynioti į polietileninę plėvelę ir padėti maždaug 1 val. pastovėti.
Viename dubenyje sumaišyti visus tris sūrius, 1 kiaušinį, 1 šaukštelį druskos, juoduosius pipirus bei petražoles.
Plonai iškočioti tešlą, ant pusės tešlos ploto paskleisti sūrių masę, užlenkti kitą pusę tešlos blyno ir gerai suspausti tešlos kraštus.
Tuomet suformuokite kvadratinius koldūnus. Tai nesunkiai galima padaryti su specialiu kočėlu arba pasitelkus kitus Jums patogius įrankius.
Koldūnus atskirti ir palikti apie 1 val., kad apdžiūtų.
Paruoštus koldūnus virti apie 8-10 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekti šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą