Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir gorgonzolos srūriu

Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir gorgonzolos srūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Padažui:
  • Sūris, Parmezano, 200 gramų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Kumpis, 100 gramų
  • Sūris, Gorgonzola, 100 gramų
  • Grybai, 350 gramų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Grietinėlė, šviežia, 250 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Makaronams:
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 400 gramų
  • Kvietiniai miltai, (tipas 00), 1 kilogramas
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje pakepinti česnakus, kumpį ir grybus apie 10 minučių. Supilti grietinėlę, išlydyti Gorgonzolos sūrį.

  2. Šviežius makaronus suberti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes.

  3. Makaronus gražiai sudėti į dubenį bei užpilti pagamintu padažu.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą