Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir gorgonzolos srūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sūris, Parmezano, 200 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Kumpis, 100 gramų
- Sūris, Gorgonzola, 100 gramų
- Grybai, 350 gramų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Grietinėlė, šviežia, 250 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, (tipas 00), 1 kilogramas
- Pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Keptuvėje pakepinti česnakus, kumpį ir grybus apie 10 minučių. Supilti grietinėlę, išlydyti Gorgonzolos sūrį.
Šviežius makaronus suberti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes.
Makaronus gražiai sudėti į dubenį bei užpilti pagamintu padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą