Naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Vanduo, karštas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, trečdalis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Receptą atsiuntė: VaidaP
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Žinovas...
2020-03-23 23:34
A nebūtų skaniau vietoje vandens imt kokį pieną ar kefyra !?
Anonimas
2017-05-21 13:34
Nesuprantu kam tas vandua bet skanu buvo
Kristina
2016-02-09 13:49
Puikus receptas as ne kokia vireja, bet koldunai skanus gavos
Rita
2015-02-06 17:35
Aciu uz gera koldunu recepta,tikrai labai skanu,tik dar i tesla dejau 1 sauksta grietines
Greta
2014-12-22 16:38
Gal bandete siuo receptu virti aliejuje? Kaip gavosi? noreciau padaryti kucioms su grybais