Naminiai koldūnai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, karštas, 0.5 stiklinės
- Vanduo, trečdalis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.
Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-01-29 12:54
Čia labai skanus kldunai virsiu pati.
2020-03-23 23:34
A nebūtų skaniau vietoje vandens imt kokį pieną ar kefyra !?
2017-05-21 13:34
Nesuprantu kam tas vandua
bet skanu buvo 


2016-02-09 13:49
Puikus receptas
as ne kokia vireja, bet koldunai skanus gavos 


2021-12-11 22:54