Naminiai kiaulienos kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiauliena, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Garstyčių padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-28 13:07
niekada nebandzius su garstyciomis idomu ar skanu 

2009-01-02 18:46
labai skanu
2009-01-02 18:46
labai skanu
2011-09-05 19:59