Naminiai kebabai

Naminiai kebabai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 3 vienetai
  • Paprika, 0.5 vieneto
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Salotos, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai
  • Vištienos filė, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Pomidorų padažas
  • Lavašas, Armėniškas, pakuotė, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Supjaustykite visas daržoves, salotų nepjaustykite. Lavašą perkirpkite (lavašo nepjaukite, nes sutrūkinės) į dvi dalis. Iškepkite vištienos krūtinėlę. Supjaustykite vištienos krūtinėlę. Ant lavašo užtepkite pamidorų padažo. Sudėkite salotas ir ant salotų uždėkite visas kitas daržoves. Uždėkite iškeptą vištienos krūtinėlę. Užtepkite majonezo ant viršaus. Sulankstykite lavašą į stačiakampį. Padarę stačiakampį suvyniokite į foliją. Kebabus įdėkite kepti į 200 lapsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 15 min.

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
julius
2014-03-31 08:19
o vietoj vistienos file galima deti mesa
inga
2014-03-31 08:17
labai skanus
Urtė
2011-08-15 17:55
Buvo nesenai mano mamos gimtadienis ir ji kaip tik ruošėsi atvažiuoti pas mane jo atšvesti ir niekaip nesugalvojau ką paruošti pavalgyti.Tai ,,Gaspadinėje susiradau šį receptą ir pagaminau. Mano mamai ir kitiem svečiam taip patiko, kad visi norėjo ir po antrą tai teko važiuoti į parduotuvę. LABAI SKANŪS KEBABAI

Puikus receptas Ieva