Naminiai čeburėkai

Naminiai čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 650 gramų
  • Kefyras, 400 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 0.5 litro
  • Mielės, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
Taip padarykite visus čeburėkus.
Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Judita
2020-12-12 17:18
O kokias mieles reikia naudoti? Slapias as sausas?
Žinovas...
2020-05-03 18:40
Liuks .mielės būtinos be jų bus kieta tešla išlaušit dantis .
Gintarė
2020-04-02 23:10
Mielės būtinos?
Rima
2019-12-30 00:48
Beja ir aš į faršą pilu stiklinę vandens su ištirpintu daržovių sultinio kubeliu.
Rima
2019-12-30 00:46
Išbandyta! Tobuli čeburėkai, likau stipriai nustebinta, nes dar tokių skanių neteko valgyti niekur