Naminės "pitos" su moliūgų įdaru

Naminės "pitos" su moliūgų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, įdarui
  • Kmynai, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgai, įdarui, 400 gramų
  • Svogūnai, įdarui, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 600 gramų
  • Rūgpienis, ~200-250 ml, 1 stiklinė
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Druska, įdarui
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti miltus su druska. Įmaišyti rūgpienį ir sodą (nugesintą). Išminkyti tešlą rankomis. Po to palikti 1 val., kad pakiltų.
Moliūgą sutarkuoti ir kartu su smulkintu svogūnu ir prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
Ant plonai iškočiotų tešlos blynų (vienos pusės) dėti kepintų moliūgų įdaro, sulenkti ir užspausti kraštus. Kepti įkaitintame aliejuje (kiekvieną pusę po 3-5 minutes).

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Biritė
2020-10-15 20:27
Labai skanu.