Naminės "pitos" su moliūgų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, įdarui
- Kmynai, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
- Moliūgai, įdarui, 400 gramų
- Svogūnai, įdarui, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Rūgpienis, ~200-250 ml, 1 stiklinė
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Druska, įdarui
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti miltus su druska. Įmaišyti rūgpienį ir sodą (nugesintą). Išminkyti tešlą rankomis. Po to palikti 1 val., kad pakiltų.
Moliūgą sutarkuoti ir kartu su smulkintu svogūnu ir prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 10 minučių.
Ant plonai iškočiotų tešlos blynų (vienos pusės) dėti kepintų moliūgų įdaro, sulenkti ir užspausti kraštus. Kepti įkaitintame aliejuje (kiekvieną pusę po 3-5 minutes).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-10-15 20:27