Naminės dešrelės „Karoliukai“

Naminės dešrelės „Karoliukai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, (malta), 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Kiauliena, (žarnos)
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną sumalti mėsamle. Į sumaltą kiaulieną pridėti druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, česnaką ir palikti keletui valandų pastovėti vėsioje patalpoje arba šaldytuve (geriausia per naktį), kad vienodai pasiskleistų skoniai.

  2. Šią masę sukišti į gerai išvalytą ir išplautą žarną, persukant ją, kad dešrelės būtų vienodo dydžio.

  3. Virti apie 30 min.

  4. Patiekti su bulvėmis, virtomis su morkomis bei pagardintomis krapais, ir šviežiomis daržovių salotomis. Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: silva
» Rašyti komentarą