Naminės dešrelės „Karoliukai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, (malta), 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakai, 1 skiltelė
- Kiauliena, (žarnos)
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaulieną sumalti mėsamle. Į sumaltą kiaulieną pridėti druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, česnaką ir palikti keletui valandų pastovėti vėsioje patalpoje arba šaldytuve (geriausia per naktį), kad vienodai pasiskleistų skoniai.
Šią masę sukišti į gerai išvalytą ir išplautą žarną, persukant ją, kad dešrelės būtų vienodo dydžio.
Virti apie 30 min.
Patiekti su bulvėmis, virtomis su morkomis bei pagardintomis krapais, ir šviežiomis daržovių salotomis. Skanaus.
» Rašyti komentarą