Naminė storapadė pica


- Sūris, 250 gramų
- Dešra, 300 gramų
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Porai, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 300 galvų
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Kmynai, 1 žiupsnelis
- Miltai, 400 gramų
- Pienas, šiltas, 1.5 stiklinės
- Mielės, 50 gramų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Mieles ištirpinti su cukrumi. Po to suberti druską ir supilti šiltą pieną. Pilam aliejų ir beriam persijotus miltus (kad tešla būtų puri).
Minkome kol nelips prie rankų.
Paliekame tešlą 30 minučių pakilti. Per tą laiką susipjaustom visus ingredientus.Kai tešla pakilo, dar paminkom ir formuojam norimą formą (aš kepiau per visą skardą).
Kai padarome formą, ją subadome šakute ir aptepame aliejumi.
Tada pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame 5 minutes.Kai apkepė, ištepame karštą padą svietu (arba aliejumi).
Dedam pomidorų padažą, ištepam, barstome sūriu (tik kad pasidengtu padas) ir dedame ingredientus, barstome prieskoniais.
Gale reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėti majonezą ir ant majonezo kmynų.
Kepame įkaitintoje orkaitėje 200 C laipsnių apie 30-40 minučių, kol viskas iškeps.
Skanaus:)
2016-02-03 12:49