Naminė sočioji lazanija

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorai, 6 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautienos faršas, 800 gramų
- Majonezas, 150 gramų
- Makaronai, vamzdeliai, 300 gramų
- Druska
- Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išvirti verdančiame pasūdytame vandenyje makaronus.
Pakepinti faršą su susmulkintais pomidorais, morkomis, svogūnu bei prieskoniais (be aliejaus).
Į skardą dėti sluoksnį makaronų, pagaminto faršo, vėl sluoksnį makaronų ir vėl faršo, kol pasidengia visa skarda.
Ant viršaus sudėti su majonezu sumaišytą sutarkuotą sūrį.
Pašauti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 50 minučių.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-20 00:56
Zmogau,gal tikros lazanijos nevalgei ir nezinai kaip ji atrodo ir yra gaminama? Cia paprastas makaronu apkepas,o ne lazanija. Bent jau pavadinima pakeisk.
2012-12-02 05:37