Naminė sočioji lazanija

Naminė sočioji lazanija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, 6 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 800 gramų
  • Majonezas, 150 gramų
  • Makaronai, vamzdeliai, 300 gramų
  • Druska
  • Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išvirti verdančiame pasūdytame vandenyje makaronus.
Pakepinti faršą su susmulkintais pomidorais, morkomis, svogūnu bei prieskoniais (be aliejaus).
Į skardą dėti sluoksnį makaronų, pagaminto faršo, vėl sluoksnį makaronų ir vėl faršo, kol pasidengia visa skarda.
Ant viršaus sudėti su majonezu sumaišytą sutarkuotą sūrį.
Pašauti į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 50 minučių.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Birutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
b
2012-12-02 05:37
valgyk ir nekarksek
vasia
2012-07-20 00:56
Zmogau,gal tikros lazanijos nevalgei ir nezinai kaip ji atrodo ir yra gaminama? Cia paprastas makaronu apkepas,o ne lazanija. Bent jau pavadinima pakeisk.