Naminė pica žiemos vakarui

Naminė pica žiemos vakarui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė, 200 gramų
  • Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Miltai, 250 gramų
  • Mielės, 15 gramų
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cukrus, 2 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
  • Pomidorų pasta, 6 valgomieji šaukštai
  • Sūris, 250 gramų
  • Žolelės , 3 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską. Maišykite, kol mielės ištirps.

  2. Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus.

  3. Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.

  4. Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.

  5. Dėti pjaustytą šoninę, pjaustytus svogūnus, grietinę, žoleles.

  6. Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš pateikiant dar uždėti grietinės.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laba
2016-02-20 16:21
Buvo ziauriai skano