Naminė pica žiemos vakarui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 200 gramų
- Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
- Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
- Miltai, 250 gramų
- Mielės, 15 gramų
- Vanduo, 100 mililitrų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Cukrus, 2 žiupsneliai
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Pomidorų pasta, 6 valgomieji šaukštai
- Sūris, 250 gramų
- Žolelės , 3 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską. Maišykite, kol mielės ištirps.
Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus.
Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.
Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
Dėti pjaustytą šoninę, pjaustytus svogūnus, grietinę, žoleles.
Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš pateikiant dar uždėti grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-20 16:21