Naminė pica

Naminė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Porai, 0.5 vieneto
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 140 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Konservuoti kukurūzai, 100 gramų
  • Dešra, 100 gramų
  • Pienas, 200 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 30 gramų
  • Čili, marinuoti, 3 vienetai
  • Mielės, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkome tešlą, kad neliptų prie rankų.
Jei tešla limpa, įdedame dar miltų.
Išminkytą tešlą iškočiojame ir palaukiame, kol pakils.
Po to vėl iškočiojame į apvalų blyną ir aptepame aliejumi.
Picos padą patepame pomidorų padažu, uždedame pjaustytą dešrą, pomidorų griežinėlius, smulkintą porą, agurką, griežinėliais pjaustytus marinuotus čili pipirus ir užberiame marinuotų kukurūzų.
Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris ištirps ir padas iškeps.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gabija
2017-04-15 00:36
a
2015-04-12 18:08
ygj';-=
kulinaras
2013-05-26 09:33
arselis:
kulinaras
2013-05-26 09:31
neskanu
zemuogyte
2013-02-19 23:08
Bandysiu!!!