Naminė pica

Naminė pica
Skanaus.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, 300 gramų
  • Dešra, arba dešrelės, 300 gramų
  • Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 200 gramų
  • Vanduo, 300 mililitrų
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sausos mielės, 5 gramai
Padažui:
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, 3 šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų
    (apie 1 valandą).

  2. Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
    Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
    Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  3. Padažui maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos preiskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
    Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą