Naminė pica

Skanaus.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sūris, 300 gramų
- Dešra, arba dešrelės, 300 gramų
- Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Miltai, 200 gramų
- Vanduo, 300 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sausos mielės, 5 gramai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš vandens, 3 šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų
(apie 1 valandą).Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Padažui maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos preiskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
» Rašyti komentarą