Naminė pica

Naminė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 6 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2
  • Dešra
  • Agurkai, marinuoti, 3
  • Sūris
  • Pomidorai, 3
  • Pomidorų padažas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Majonezas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Miltus, majonezą (6 šaukštus)ir kiaušinius sudėti į indą gerai išmaišyti. Gauta masę supilti į skardą, kurioje paklotas sviestinis popierius. Ant šios tešlos dėti dešros (galima ir bet kokios kitos mėsos), marinuotų agurkų, pomidorų, žalumynų. Sumaišyti likusį majonezą ir pomidorų padažą ir užpilti ant viršaus. Galiausiai užbarstyti sūrio. Kepti 170 °C temperatūroje apie 15 min.

Skanaus :)

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anonimas
2016-10-03 00:38
O kodėl man neprilipo? Ir labai skaniai gavosi, nereikia specialiai kepti papločių. Aišku jo nepaimsi kaip kitų picų į rankas, nes lūžta, bet juk esmė ar skanu, ar greitai.
Augustas
2015-06-19 15:33
Nieko gero, paplotis viską gadina, prilipo prie kepimo popieriaus...
Anonimas
2014-08-27 15:48
Na uzsinorejau picos ziurint i nuotrauka atrodo gardziai bandysiu gauti ka nors panasaus, tikiuosi bus skani.