Naminė pica

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mielės, 30 gramų
- Miltai, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3
- Cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Į 180 ml šilto vandens sudėti mieles ir 0,5 a.š cukraus,gerai išmaišyti.Į dubenį persijoti miltus,supilti aliejų,mieles,druską ir užminkyti tešlą.Uždengti ir padėti šiltai,kad pakiltų.
Tuo tarpu pasiruošiam ką dėsim ant picos. Aš dėjau tai, ką radau šaldytuve: pieniška dešra, pomidorai, paprika, marinuoti svogūnėliai, mėlynasis svogūnas ir , žinoma,sūris.Pakilusią tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo,dėti ją į kepimo popieriumi patiestą skardą.Tešlą patepame pomidorų pasta,išdėliojame dešrą,daržoves,užbarstome sūriu ir kepam 200°C temp. apie 20 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-10 12:47