Naminė pica

Naminė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mielės, 30 gramų
  • Miltai, 400 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 3
  • Cukrus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Į 180 ml šilto vandens sudėti mieles ir 0,5 a.š cukraus,gerai išmaišyti.Į dubenį persijoti miltus,supilti aliejų,mieles,druską ir užminkyti tešlą.Uždengti ir padėti šiltai,kad pakiltų.
    Tuo tarpu pasiruošiam ką dėsim ant picos. Aš dėjau tai, ką radau šaldytuve: pieniška dešra, pomidorai, paprika, marinuoti svogūnėliai, mėlynasis svogūnas ir , žinoma,sūris.

  2. Pakilusią tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo,dėti ją į kepimo popieriumi patiestą skardą.Tešlą patepame pomidorų pasta,išdėliojame dešrą,daržoves,užbarstome sūriu ir kepam 200°C temp. apie 20 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Genovaite
2016-12-10 12:47
Super pica