Naminė panacota su braškėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Sūris, maskarponė, 250 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Želatina, 2 pakeliai
- Braškės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Želatinos lapelius užpilti vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.
Grietinėlę supilti į prikaistuvą, suberti cukrų, įdėti vanilės ankštį ir pašildyti, kol cukrus ištirps. Atvėsinti.
Atvėsusią grietinėlę sumaišyti su maskarpone, išimti vanilės ankštį, supilti želatiną ir supilstyti į norimos formos indelius. Atvėsinti šaldytuve, kol sustings.
Papuošti trintomis braškėmis arba braškių gabaliukais.
» Rašyti komentarą