Naminė karamelė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į puodą storu dugnu po truputį beriame cukrų ir kantriai laukiame, kol pradės lydytis. Po maždaug 5-8 min., kai iš cukraus turime skystį, įdedame sviestą ir įnirtingai maišome. Jei masė per skysta, beriame dar cukraus ir nuolat maišome, kol gausime vientisą, bet gabaliukų masę. Galiausiai, nuėmus trumpam nuo ugnies pilame grietinėlę ir vėl statome ant jos, maišome. Kai išvirs, karamelę pilame į puodukus, kad atvėstų. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-25 19:50
Tai kad jus nemokat gamint, man viskas gavosi kuo puikiausiai.



2012-05-02 11:21
That very
.............

2012-05-02 11:20
That very 

2011-08-15 16:23
Žinokit bandžiau aš irgi su grietine, bet šiek tiek skonį užmuša ji, be to- daug riebesnė nei grietinėlė. O dėl pieno atvirkščiai- jis ne toks riebus, tad nežinau, ar gausis tokia tįstanti masė.
2015-04-23 18:51