Musak

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 5 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuskustos bulvės supjaustomos stambiais griežinėliais ir iš vienos pusės pakepinamos įkaitintame aliejuje.
Atskirai pakepinami susmulkinti svogūnai ir faršas, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai.
Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių sudedama mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens.
Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.
Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-06 17:08
Koks skirtumas, kas tai: musakas, ar ne. Jei patinka - gaminkitės; nepatinka - nevalgykit. KO ČIA PUTOJAT? 

2011-01-18 22:42
receptas,tikrai,ne,toks,ant,virsaus,pilamas,jogurtas,su,kiausiniu.tikrai,netikslus,receptukas
))

2010-02-04 10:09
Pritariu Inesai, ragavau r pati su Bulgarais gaminau si patiekala, tikrai ne taip reikia gamint si patiekala....
2009-07-05 14:21
istiesu labai skanu,bet receptas visiskai ne toks,joks besamelis (kiausinis isplaktas su naturaliu jogurtu) o ne pienu,bulves pjaustomos smulkiais kubeliais ir apkepamos,o farsas kepamas su prieskoniais ir koncervuotais smulkintais pomidorais.ir valgomas su naturaliu jogurtu ir jokiais kopustais,ir tikrai jokio sviesto nereikia pakanka riebalu nuo mesos ir apkeptu bulviu.
gal sumaiset su graikiska musaka??
gal sumaiset su graikiska musaka??
2015-04-28 13:05