Morkų salotos su vištų širdelėmis ir grybais

Morkų salotos su vištų širdelėmis ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pastarnokas, 0.4 vieneto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištų širdelės, 150 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 80 gramų
  • Parmezano sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 50 gramų
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Žolelių ir česnakų mišinys
Gaminimo instrukcija:

Morkas ir pastarnoką sutarkuoti su stambia tarka.
Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje, vėliau prie svogūnų sudėti grybus, pakepinti.
Vištų širdeles išvirti su prieskoniais: SANTA MARIA lauro lapais, druska pipirais, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu. Atvėsinti, supjaustyti smulkiais kubeliais.
Visus produktus sumaišyti su grietine, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą