Morkų pyragas su sūrio kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, rudas, 200 gramų
- Imbieras, maltas, 0.4 arbatinio šaukštelio
- Kardamonas, maltas, 0.4 arbatinio šaukštelio
- Migdolai, 150 gramų
- Migdolai, malti, 150 gramų
- Morkos, 500 gramų
- Vanilė
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, varškės, kreminis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas sutarkuoti su smulkia tarka.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sudėti morkas, maltus migdolus, prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti miltais ir sukrėsti tešlą, išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atvėsinti, bet palikti formoje.
Sūrį, grietinę, pudrą ir vanilę išplakti su mikseriu.
Kremą užtepti storu sluoksniu ant pyrago.
Migdolus pakepinti ir jais papuošti pyragą.
Palaikyti šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-31 17:38