Morkų pyragas su sūrio kremu

Morkų pyragas su sūrio kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, rudas, 200 gramų
  • Imbieras, maltas, 0.4 arbatinio šaukštelio
  • Kardamonas, maltas, 0.4 arbatinio šaukštelio
  • Migdolai, 150 gramų
  • Migdolai, malti, 150 gramų
  • Morkos, 500 gramų
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, varškės, kreminis, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Morkas sutarkuoti su smulkia tarka.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, sudėti morkas, maltus migdolus, prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti miltais ir sukrėsti tešlą, išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atvėsinti, bet palikti formoje.
Sūrį, grietinę, pudrą ir vanilę išplakti su mikseriu.
Kremą užtepti storu sluoksniu ant pyrago.
Migdolus pakepinti ir jais papuošti pyragą.
Palaikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Evelina
2012-01-31 17:38
su mascarpone suriu labai skaniai gaunasi