Morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, įdarui, 0.5 stiklinės
- Cukrus, tešlai, 0.5 stiklinės
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 30 proc. riebumo, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Morkas smulkiai sutarkuoti ir atsiradusias sultis nupilti (morkas tarkuoti, kaip tarkuojame bulves plokštainiui).
Išplakti kiaušinius su cukrumi, ištirpintu sviestu, kepimo milteliais. Įmaišyti morkas ir miltus.
Tešlą padalinti į dvi dalis, nes kepsime du lakštus.
Į kepimo skardas įtiesti kepimui skirto popieriaus ir iš supiltos tešlos suformuoti apvalius vienodo dydžio lakštus.
Kepti 180° C orkaitėje apie 20-25 minutes.
Atvėsusius lakštus aptepti grietinės ir cukraus kremu.
Tiesa, 1 stiklinės tūris apie 220 ml.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-30 10:32