Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Morkos, tarkuotos, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi iki purumo, suberiamos tarkuotos morkos, prieskoniai bei kepimo milteliai.
Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, vis užberiant miltų.
Kepama ant aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
Iškepęs atvėsęs pyragas apibarstomas miltiniu cukrumi ir supjaustomas.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2017-01-06 16:00
Labai gardus.
Lina
2016-04-15 12:48
Tai o kiek kepimo miltelių?
Jurka
2015-09-06 12:43
Stikline 200ml kam dar neaisku cia kas gali but.
Virginija
2015-03-02 19:21
Turiu daug morkų .kepsiu ir aš
Dovile
2013-02-20 23:25
nesuprantu kodel raso stikline bet kokia stiklines talpa tai velnias zino