Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Gvazdikėliai, nebūtinai, sumalti
  • Margarinas, ar sviestas
  • Morkos, tarkuotos bulvine tarka, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Soda, (be kaupo), 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su soda, sudėti į kiaušinių masę ir išmaišyti.
Sukrėsti tarkuotas morkas, maltus gvazdikėlius, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą skardą.
Kepti vidutinio karštumo (170 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol iškeps.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nutemate
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2016-12-05 03:26
labai skanei iskiape piragelis, mano anukelei negali atsidzeugti kepsiu dar karta tikrai tikrai. Tik gal reikia daugiau gvazdikeliu deti pries kaledas, kad ta nuotaika sventine pakelt.
tetutė
2014-05-18 23:32
pyragas šlapias, dėl to ir neiškyla.Sutarkavus morkas, reikia išspausti ir sultis išgerti, o tirščius sudėti į tešlą. Tada bus sausesnis ir geriau pakils. Dviguba nauda
Jura
2012-11-10 19:46
Nu visai skanu. Tik reiktu maziau cukraus
neringa
2012-07-27 16:52
o kiek mazdaug reikia kepti?
(anonimas)
2011-10-04 09:22
To Danute:va tokia silpnaprotė kaip tamsta turbūt vietoj margarino į pyragą prikrovė ricinos....
O morkų pyragas ir neturi būti purus,juk morka šlapia ir sunki daržovė.Norit puresnio-susiraskit receptą su mažesniu kiekiu morkų.