Morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Gvazdikėliai, nebūtinai, sumalti
- Margarinas, ar sviestas
- Morkos, tarkuotos bulvine tarka, 3 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, (be kaupo), 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišyti su soda, sudėti į kiaušinių masę ir išmaišyti.
Sukrėsti tarkuotas morkas, maltus gvazdikėlius, gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą skardą.
Kepti vidutinio karštumo (170 laipsnių temperatūros) orkaitėje, kol iškeps.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-18 23:32
pyragas šlapias, dėl to ir neiškyla.Sutarkavus morkas, reikia išspausti ir sultis išgerti, o tirščius sudėti į tešlą. Tada bus sausesnis ir geriau pakils. Dviguba nauda
2012-11-10 19:46
Nu visai skanu. Tik reiktu maziau cukraus 

2012-07-27 16:52
o kiek mazdaug reikia kepti? 

2011-10-04 09:22
To Danute:va tokia silpnaprotė kaip tamsta turbūt vietoj margarino į pyragą prikrovė ricinos....
O morkų pyragas ir neturi būti purus,juk morka šlapia ir sunki daržovė.Norit puresnio-susiraskit receptą su mažesniu kiekiu morkų.

O morkų pyragas ir neturi būti purus,juk morka šlapia ir sunki daržovė.Norit puresnio-susiraskit receptą su mažesniu kiekiu morkų.
2016-12-05 03:26