Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, (tarkuotos), 2 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Soda, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, (9 %), 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Riešutai, (susmulkinti), 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuoti morkas ir išspausti sultis.

  2. Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi.Sudėti išplaktus kiaušinius,tarkuotas morkas.Į grietinę dėti 2 nubrauktus arbatinius šaukštelius sodos ir įpilti 2 šaukštelius acto,gerai išmaišyti(indą imti didesnį nes tūris labai padidės) ir pilti į kiaušinių-morkų masę.Viską labai gerai išplakti.Sudėti miltus, smulkintus riešutus ir gerai išmaišyti.

  3. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ,ištepti sviestu arba aliejumi,supilti tešlą ir kepti labai karštoje orkaitėje apie 40 minutes.Patikrinti ar iškepęs geriausiai su pagaliuku(jei įsmeigus ir ištraukus pagaliukas sausas vadinasi iškepęs).Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Irena-anirtic
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nzn
2016-04-11 10:52
Kaip suprast 1 stikline,pas visu gi skirtingo turio stiklines is kur zinot
ha
2015-07-28 21:21
bandsimkept
Virginija
2015-05-31 18:07
Gaminsiu sita pyraga jau antra karta, labai jau skanus gavosi .