Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Morkos, tarkuotų per smulkią morkų trintuvę, 3 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Prieskoniai, meduolių, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Plakame kiaušinius su cukrumi, pilame aliejų. Vėl plakame, dedame miltus, kepimo miltelius, meduolių prieskonius ir viską išmaišome. Dedame morkas, išminkome. Tešlą dedame į skardelę, viršų apibarstome cukraus pudra. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Brigita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2016-11-30 14:51
Išėjo puikiai
Migle
2016-10-25 16:22
Stikline yra 250ml.
Ren
2016-10-25 15:07
Kiek ml yra viena stikline?
isvykele
2016-10-13 16:04
kodel paprasciausiai nera parasoma, kad reikes 1kg.morku,sutarkuotu bulviu tarkavimo masina arba tarka,ir dar geriau atskirti trynius nuo baltymu.As kiausiniu baltymus isplakiau,paskui į jos supyliau cukrų ir viska labai gerai isplakiau,tiesa dejau puse rudo cukraus.taip skanus ir labai paprastas
Kristina
2016-09-21 19:25
Sveikos šeimininkės pagaliau iš daugelį kartu bandyto morkų pyrago , šis receptas tiko idealiai . Tik nera parašyta , kad morkas reikia nusunkti , arba sutarkuoti per sulčiaspaude ir viska daryti su tirščiais . As gręžiau sultis su merle . Dar dadejau sumaltu migdolų riešutu sauja . Kepiau ne mažoje skardoje ir maždaug 1 val laiko . Kita karta pyragą kepsiu mažesnėje skardoje , kad butų storesnis visa kita liuks gavosi ! Būtinai kartosiu !!!