Morkų putėsiai

Morkų putėsiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, šviežia šaknis
  • Morkos, 1 kilogramas
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Želatina, 30 gramų
  • Vaisiai, smulkinti, cukruoti
Gaminimo instrukcija:

Pusėje stiklinės vandens išbrinkintą želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Smulkiai sutarkuokite morkas ir išspauskite sultis.
Morkų tarkių likučius bei mažą imbiero šaknies gabalėlį užpilkite likusiu vandeniu, pavirkite apie 15 min. ir perkoškite.
Nuovirą sumaišykite su spaustomis morkų sultimis, cukrumi, užvirinkite, supilkite želatiną, išmaišykite ir pastatykite šaltai.
Vos tik pradės stingti, drebučius išplakite iki standžių putų, supilstykite į taures, sustingdykite, papuoškite cukruotais vaisiais ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą