Morkų kotletukai

Morkų kotletukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, išspaudos, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Jeigu geriate dažnai morkų sultis, lieka išspaudos, kurias galite panaudoti šiam receptui.
Išplakite 2 kiaušinius su puse šaukštelio druskos, įdėkite pipirų, susmulkintas 2 česnako galvutes ir pusę susmulkinto svogūno.
Paimkite apie vieną stklinę morkų išspaudų arba tarkuotų morkų, išmaišykite turinį, paskui įdėkite pusę stiklinės miltų, gerai išmaišykite ir suformavę norimos formos kotletukus dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepkite vartydami, kaip paprastus mėsos kotletus, tik gerokai trumpiau.
Skanu patiekti su smulkintais petražolių lapeliais ir pomidorų padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Irena
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egiux
2016-04-03 10:25
Štai kur receptas geras.super bandžiau ir nesigailiu.ir svarbiausia nieko neišmetu.super.
laura
2011-12-28 12:30
na sendien as ji pabandysiu !