Morkų keksas

Morkų keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Morkos, tarkuotos, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Riešutai, pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį.
Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį.
Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą